fbpx

Acro Plank

Tilbud

Acro Plank

Mål: 70x25cm

Formålet med Acro Plank er at skåne dine håndled og samtidig styrke de nødvendige muskler, der gør det muligt for dig at mestre din håndstand. Det er dens hældning, der har en styrkende effekt på dit håndled og fingre og giver dig en mere behagelig oplevelse.

Desuden er produktet produceret i naturlige materialer, som giver dig et fast og behageligt grundlag for dine hænder under din træning.

EARLY BIRD TILBUD

Bestil nu som Early Bird og spar 200kr på Acro Plank! Tilbud er gældende hele august 2020. Leveringstid 3-4 uger.

Acro Plank fra AcroGym henvender sig til dig som er nybegynder til håndstand, dig der vil opnå en mere korrekt kropsposition, eller til dig som ønsker at styrke din balanceevne og gerne vil opbygge en grundteknik i håndstand. Acro Plank adskiller sig fra vores andre produkter, da den har fladt fundament, er mere jordnær og dermed giver en tryg oplevelse som nybegynder i håndstand. Produktet er det første step mod at kunne mestre håndstand på resten af vores sortiment som du finder her.

Du kan læse mere om AcroPlank og dens virkning her

DKK 595,00 DKK 395,00

Tilgængelig på restordre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Acro Plank”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Vi er her for dig!

Har du en forespørgsel, kommentar et spørgsmål eller andet godt? - så tøv ikke med at kontakte os! Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

#Instagram