fbpx

Bæredygtigt sportstøj fra Girlfriend Collective

Vi har fået det her helt fantastiske bæredygtige sportstøj på vores webshop. Vi er ovenud vilde over ALT ved Girlfriend Collective

Girlfriend Collective er et bæredygtigt sportstøj – brand som stammer fra USA. Vi har været så heldige at få lov til at forhandle det hos os. Konceptet emmer af bæredygtighed på den gode måde! Det er win på win.

Bæredygtigt sportstøj fra Girlfriend Collective er lavet af genbrugte plastikflasker samt fiskenet samlet op på den såkaldte skraldeø – Taiwan.

Det brugte plastik bliver opdelt i 4 kategorier alt efter stand. Herefter bliver det omsmeltet til tråd og vævet med 4-vejsstræk. Til slut bliver det syet til det lækreste bæredygtige sportstøj. Deres farvebrug til tøjet er ligesåvel bæredygtige og uden kemikalier så det ikke forurener floder og vandløb.

Hele deres værdikæde er gennemsigtig og bæredygtig. De genbruger alt spild. F.eks. til at lave asfalt til nye veje så der kan laves en bedre infrastruktur.

Girlfriend Collective er et MUST HAVE

Girlfriends supportfulde sports-bh

Sports -BH som tilmed kan bruges som en lille top, er lavet af 11 genbrugte plastikflasker! Hvor vildt er det?! BHen har fuld dækning af bryst og flot pasform. 

Girlfriends højtaljede leggings

Leggings med utallige fordele, er lavet af hele 25 plastikflasker!

Så når du tager dit Girlfriend Collective sæt på kan du have helt ro i samvittigheden. Du bidrager til en renere verden ved at bære op til 36 plastikflasker, fjernet fra strande i Taiwan.

Foruden den gode samvittighed så er det bæredygtigt sportstøj også helt utroligt dejlig at have på. Bukserne falder ikke ned under træning og har lige den ekstra højde i taljen som gør at vi føler os mere tilpas. Toppen fås i 2 længder, men vi er nu mest vilde med den lange udgave.

Alle dele har disse utroligt dejlige fordele:

  • Compressive fit (holder alle dele hvor de skal sidde)
  • Åndbar
  • 4-vej stræk (det er behageligt at have på og du kan bevæge dig i det)
  • Sved kan ikke ses (den kender vi alle! Vi vil helst undgå synligt sved i de områder)
  • Opaque stof (ikke gennemsigtigt – OG består 100% squat-testen)
  • Blødt og lækkert (Du vil bo i det)

What is not to like?

Se udvalget på vores webshop her