fbpx

Blog

Ændringer hos Acrogym

Vi flytter!

Ja, du læste rigtigt

Endnu en milepæl er nået! Vi flytter fra vores elskede lokale på Teglværksgade 22 pr. 31.03, da vi løsriver os fra al pakning og forsendelse. 

Det betyder for dig at du ikke længere vil kunne afhente dine varer lokalt.

Men frygt ej – vi har nu fået skønne Heidi til at stå for al forsendelse og det betyder, at du hurtigere vil modtage dine varer.

Heidi er kommet os til undsætning! 

Heidi har pr. 20.02.21 overtaget al forsendelse fra Acrogym og du kan være helt tryg ved at dine varer kommer frem uskadt. Heidi er nemlig meget erfaren i at pakke og sende.

Lager & forsendelse er flyttet til Videbæk

Det betyder at vi (Nanna og Pernille) nu kan bruge vores tid på at udvikle virksomheden endnu mere.

Du vil snart opleve lancering af nye og spændende produkter samt samarbejder. 

Selve “hovedkontoret” bliver i Aarhus C. Pr. 01.04 rykker vi ind i Idébutikken på Frederiksgade – og vi glæder os helt vildt!


Nyt produkt til nybegyndere – Acro Plank

NYT PRODUKT FRA ACROGYM: Acro Plank

Nyt prodykt – styrker din kropsposition og balanceevne

Acro Plank fra AcroGym er udviklet særligt til dig med et ønske om at lære at stå på hænder eller dig, som er nybegynder inden for håndstand. Mange nybegyndere oplever ømme og overbelastede håndled, som forhindrer dem i deres træning. Acro Plank løser denne problematik, og du vil hurtigere opleve en mere succesfuld træning.

Acro Plank til nybegyndere

Formålet med Acro Plank til nybegyndere er at skåne dine håndled og samtidig styrke de nødvendige muskler, der gør det muligt for dig at mestre din håndstand. Det er hældningen, som skaber en styrkende effekt på håndled og fingre, der giver dig en mere behagelig oplevelse.

Desuden er produktet produceret i naturlige materialer, som giver dig et fast og behageligt grundlag for dine hænder under din træning. Acro Plank hjælper dig med at opbygge din styrke i kroppen og skaber en følelse af bedre kontrol over din krop.

Hvorfor er kropspositionen vigtig?

Din kropsposition er væsentlig for din håndstand, da den korrekte kropsposition sikrer dig at undgå overbelastninger i dine led. En typisk forkert kropsposition er den såkaldte ‘bananform’, som er kendetegnet ved en svajet ryg.

Denne position opstår ved mangel på spænding i coren og kan derfor belaste rygsøjlen usundt. ‘Bananformen’ giver en falsk fornemmelse af håndstand, fordi du kan holde balancen uden at involvere de rigtige muskler og derved overbelaste leddene. Når du opnår den rigtige og lige kropsposition, kan du meget nemmere udvikle og forbedre dig. Dette hjælper også på din evne til at holde balancen, som således også har afgørende betydning både for din videreudvikling og grundteknik af håndstand.

Hvad betyder ergonomi?

Acro Plank er ergonimsk tilpasset til håndstand, med den helt korrekte hældning, der giver mulighed for at styrke kropspositionen. Den ergonomiske tilpasning har til hensigt at undgå skader, særligt for nybegyndere og minimere belastninger i håndled og arme.

Hvordan virker det for mig?

For nybegyndere er det ofte svært at fornemme og kontrollere sin krop, og derved kan det føles umuligt at finde balancen. At holde balancen i sin håndstand handler om at forhindre at falde ned. Den styring skal foregå udelukkende ved hjælp af fingre, hænder og arme.

Acro Plank til nybegyndere giver dig de bedste forudsætninger for at bruge fingrene og hænderne til at holde balancen. Den ergonomiske hældning lader vægten komme frem i fingrene, og giver dig en bedre fornemmelse af kontrol over din håndstand. Dette er afgørende for at finde balancepunktet og for at opretholde den korrekte kropsposition. Du har garanteret lavet håndstand på fladt gulv, hvorfor du vil opleve en væsentlig forskel med Acro Plank fra AcroGym.

Kan jeg bruge Acro Plank?

Acro Plank fra AcroGym henvender sig til dig, som er nybegynder i håndstand, og gerne vil lære at stå på hænder. Det er også til dig, som vil opnå en mere korrekt kropsposition, eller til dig, som ønsker at styrke din balanceevne og gerne vil opbygge en grundteknik i håndstand.

Acro Plank adskiller sig fra vores andre produkter, da den har et fladt fundament og er mere jordnær. Dette giver en tryg oplevelse som nybegynder i håndstand. På den måde vil du med Acro Plank få den bedste start i din proces til at blive god til at stå på hænder. Produktet er det første step mod at kunne mestre håndstand på resten af vores sortiment, som du finder her.

Hvis du vil have nogle tips til, hvordan du kan lave basale øvelser i håndstand, så læs vores blogindlæg Håndstandguide: Lær at stå på hænder med fokus på teknik.

 • Ergonomisk tilpasset

 • Mindsker skader

 • Styrker din balanceevne

 • Optimerer din kropsposition

Hvis du vil vide mere omkring vores andre produkter kan du kontakte os eller følge os. Vi glæders os til at høre fra dig og ser frem til at følge med i din udvikling!

Beærede og stolte: Vi har modtaget et Mikrolegat

Vi har modtaget et kæmpestort skulderklap, nemlig et Mikrolegat, som uddeles til nye vækstvirksomheder med rigtig lovende fremtidsudsigter

Hvorfor ansøgte vi mon om sådan et Mikrolegat?

Siden vi startede Danish Balance i april 2019, har vi allerede, med alle jer vores dejlige kunders hjælp, kunnet udvikle flere lækre produkter i Acrogym-serien. Men vi stræber altid efter at være endnu bedre.

Derfor ansøgte vi om at modtage et Mikrolegat fra Fonden for Entreprenørskab for at få finansiel støtte til at videreudvikle vores produktsortiment. Og det legat har vi simpelthen modtaget.

Men hvad er det Mikrolegat for noget?

Det er Fonden for Entreprenørskab, der står bag uddelingen af Mikrolegatet. Det gør de sammen med Bristol-Myers Squibb og Tuborgfondet. Mikrolegatet har til formål at styrke vækst og beskæftigelse i Danmark. Legatet gives til nyopstartede virksomheder startet af studerende med gode idéer og iværksætterånd. Virksomheder, som evalueringskomitéen vurderer, har stort potentiale for at vækste og skabe arbejdspladser. Her kan I taget et kig på “wall of fame” over de virksomheder, som Mikrolegat har støttet.

Med legatet medfulgte der også netværk samt gratis sparring med kompetente erhvervsfolk fra CONNECT DANMARK, hvor vi kan få sparring og feedback på en række strategiske emner.

Siden de første Mikrolegater blev uddelt til nye vækstvirksomheder i 2011, har legatet modtaget hele 1452 ansøgninger. Og vi er en af de udvalgte virksomheder, som har fået den ære at modtage et af Mikrolegaterne.
Vi er stolte og beærede over at have fået den anerkendelse. Og så vi er helt enige i, at vores flotte og ergonomiske produkter er vigtige træningsredskaber, som vi håber, vil komme rigtig mange gymnaster og akrobater til gode.

Hvad skal Mikrolegatet så bruges på hos Danish Balance?

Vi har i længere tid ønsket at ramme et bredere publikum med vores såkaldte og populære “Acro Cane“, som er vores håndstandsstativ i eg. Acro Cane er et produkt under håndstands-serien; Acrogym.

Vi er allerede i fuld gang med videreudviklingen og glæder os meget til at vise det færdige resultat frem. Vores nye stativer får endnu flere features, som hjælper jer endnu længere i træningen af jeres håndstand og balance. På den måde kan man styrke og udvikle sig på et individuelt niveau.

Glæder I jer lige så meget, som vi gør, til vores nyudviklede produkter kommer på markedet?? 😀

Hvis I lige skal ind og kigge på de seneste Acrogym-produkter, så får I en genvej her.

Glæd jer til at se det færdige resultat. Stay tuned!

WORKSHOP I HÅNDSTAND

Lær at stå på hænder // bliv bedre i håndstand med Acrogym

H Å N D S T A N D S W O R K S H O P

På trods af at der finde utallige “how-to” guides i at lave den perfekte håndstand, er det svært at hanke op i sig selv og få det gjort derhjemme. Måske har du brug for individuel sparing på netop DIN udfordring? Måske har du aldrig erfaret dig med håndstand? Vi guider og støtter dig i at få den bedste oplevelse samt helt konkrete teknikker, som er tilpasset dig, med hjem i rygsækken.

Pernille Bossen er top professionel sports-acrobat med 15 års erfaring. Med hende kan i føle jer trygge og sikre i at deltage eventet.

Eventet foregår over 2 dage og man har mulighed for enten at deltage i én eller begge dage.

Workshoppen finder sted i Tilst HallenTilst Skolevej 13A, hal 2

Se programmet for workshoppen herunder:

DAG 1

 1. Introduktion af håndstand med dets utallige fordele samt de enkelte områder, hvor man skal være forsigtig og opmærksom. Hvorfor bruger vi redskaber?
 2. Vi bygger håndstanden op fra bunden, så alle får selvsikkerhed omkring deres håndstand.
 3. Balance og kontrol > Øvelser til at fange balancen samt den lige håndstandslinje.
 4. Introduktion af de 3 basis håndstandspositioner > tuck, straddle, straight
 5. Kreativitet i håndstand > Find jeres egen håndstand
 6. Niveauopdeling > balancetræning + en-arms-håndstand
 7. Hvordan øver jeg mig indtil næste gang?

DAG 2

 1. Vi bygger videre på håndstanden fra sidst
 2. Tuck, straddle, straight > transition mellem disse 
 3. Kreativitet i håndstand 
 4. At gå på hænder > vi skal prøve kræfter med at flytte sin håndstand
 5. Niveauopdeling > videre fra sidst med balancetræning og en-arms-håndstand
 6. Hvad er min problematik? Individuel hjælp til at komme videre derfra 

Redskaber fra Acrogym styrker din håndstand

Håndstandsredskaber der styrker din håndstand og udholdenhed

 • Vil du gerne lære at stå på hænder?
 • Vil du gerne forbedre din håndstand?
 • Vil du gerne udfordre din håndstand?
 • Vil du gerne opnå en bedre teknik?
 • Vil du gerne lave flere variationer; f.eks. stem og katete?
 • Vil du gerne skåne dine håndled, imens du øver?
 • Vil du gerne forlænge din øve-tid og holdbarhed?
 • Vil du gerne kunne øve hjemme, hos din ven eller på ferier?

Bare rolig – hos Acrogym styrker vi din håndstand med vores redskaber. Med dem kan du nemlig opfylde alle ovenstående behov og ønsker. Vores håndstandsredskaber er designet til at skåne og styrke dine håndled på samme tid. Det vil altså sige, at du kan øve i længere tid og forbedre din tid, når du står på hænder.

Vores redskaber og stativer er lavet af eksperter indenfor håndstand og akrobatik, og så har vi testet dem på både øvede og uøvede håndstandsentusiaster. Det gør at vi kan garantere at vores redskaber er i den højeste kvalitet til dig som ønsker at øve din håndstand dagen lang.

Er du ny i håndstand? Så tjek vores håndstandsguide eller vores produkt Acro Plank, der er særligt god til nybegyndere i håndstand.

Acrogym styrker din håndstand, og du kan finde resten af vores redskaber til håndstand her: https://www.danishbalance.com/vare-kategori/acrogym/.

Pernille Bossen er i en skov og laver håndstand på AcroCane som er navnet på AcroGym håndstandsstativ. Dette er et redskab til at opnå en bedre håndstand.

Mød os under Aarhus Festuge 6-8. sep.

Danish Balance til Århus festuge, med produktlinjen ‘Acrogym’. Acrogym er flotte håndstandsstativer og redskaber, som styrker kontrol og skåner håndled

Elsker du at stå på hænder? Så kom og lav en håndstand eller to på vores håndstandsstativer, når vi gæster Aarhus Festuge. Alle kan være med – nye som øvede; vi står klar til at hjælpe og guide dig. Vi giver dig muligheden for at prøve vores produkter og mærke hvordan det pludselig er at få bedre kontrol over din håndstand og tilmed skåne dine håndled.

Vil du vinde et stativ – vores populære AcroCane? Nu har du to muligheder for det!

1) Vis din flotteste/vildeste/bedste håndstand på et af vores produkter på standen, tag et billede af det, post det og tag os med enten #Acrogymdk eller @Acrogymdk. Vi udvælger vinderbilledet d. 9. september.  

2) Hvor længe kan du stå på hænder på vores produkter? Kom og få taget tid hos os. Vi offentliggør vinderen d. 9. september.

Vi glæder os virkelig til at byde dig velkommen!

Og piger; lad kjole eller nederdel blive derhjemme.

Du kan se det fulde program her

Ps. Tjek vores shop her.